Despre noi
w_blog2

Acapella Marketing House

Folosim și implementăm în mod constant cea mai recentă tehnologie în domeniul aplicațiilor mobile și web; avem un sistem de management complet, personal tehnic și directori profesioniști.

Care este viziunea noastră în Marketing?

 BANI MAI PUŢINI, REZULTATE MAI BUNE. Care este secretul?

 Secretul este că, nu este niciun secret. Toată lumea a realizat că formula "Get rich quick" este în mare parte un scam, nu ne mai surprinde acest aspect. Ce înseamnă? Înseamnă că pentru a dezvolta orice pe termen lung, nu se construiește peste noapte. Aceste cazuri sunt foarte rare, de obicei au șansă mare de reușită când se prinde un trend de la început. În rest, această strategie este folosită doar pentru un foarte puţin posibil succes și pentru un termen foarte scurt. Din acest motiv foarte mulţi care au apelat la serviciile de web și/sau marketing cu această mentalitate, au rămas dezamăgiţi pentru că nu au avut rezultate imediate sau chiar deloc.

Aplicația / Website-ul este cartea de vizită in mediul online

O prestare corectă în mediul online nu înseamnă doar campanii făcute cum trebuie și atât. Înseamnă un website bine pus la punct, foarte bine optimizat pentru mobil și tabletă, pentru o experienţă a utilizatorilor cât mai placută și neîntreruptă, actualizat în permanenţă, cu o tehnologie foarte stabilă în spate; pentru indexare, acesta este un factor foarte important pentru Google. De asemenea, asta ar ajuta foarte mult și la activitatea SEO, dar și cuvintele cheie trebuie sa fie cât mai precise activităţii prestate, profilurile platformelor de social media să fie corelate între ele, să se păstreze același "pattern" atât ca design dar și postări, descrieri, promoţii ș.a.m.d.

Construiește-ţi brand-ul

Pentru a avea vânzări la un nivel înalt și organic, oricine ar trebui să vă recunoască brand-ul când îi apare în cale. Cu alte cuvinte, brand-ul dvs. trebuie să devină "un sinonim" al serviciului/produsului pe care îl vindeţi. Pentru a reuși să ajungeţi la o performanţă ca acesta, este nevoie de timp, de o activitate constantă în mediul fizic și online, de livrarea informaţiei către audienţă într-un mod cât mai profesionist și sincer, pentru a construi o reputaţie și a transmite catre public un nivel înalt de încredere ca să poată colabora/cumpăra de la dvs.

Piaţa a devenit extrem de saturată în ceea ce privește "hyper mega reducerile de până la 50-70-80-95%" și tot felul de campanii asemănătoare. S-a ajuns într-un moment în care aceste idei de campanii aproape nu mai au nicio valoare în marketplace, pentru că publicul larg, de ceva vreme realizează că mai nimic nu este adevărat din aceste campanii, acesta fiind unul dintre motivele majore pentru care noi NU mai susţinem și NU mai sugerăm ca aceasta strategie să fie aplicată în business-ul dvs.

În ce direcţie se îndreaptă industria web în viitorul apropiat?
Ce este necesar să știi și ce decizii trebuiesc luate din timp?

PE VECHI ÎL SPERIE NOUL. Ce înseamnă asta? Profită, până nu este prea târziu...

Vorbim despre cele mai populare tehnologii in 2023, majoritatea cu care lucrăm noi si nu numai cum ar fi Ionic, NativeScript, Angular, NodeJS, Laravel, Strapi, Firebase etc. Tehnologia pe care o folosim și o recomandăm clienţilor nostri, Ionic + Angular + Firebase, este în prezent unul dintre cele mai populare de pe piaţă, în special Angular. Este folosit de multe companii mari și are o comunitate foarte activă. În plus, dezvoltarea Angular este sponsorizată de Google, ceea ce îi oferă multă credibilitate și suport.

Companiile își folosesc întregul potenţial pentru a crea aplicaţii de înaltă performanţă. Frame-ul are o mulţime de caracteristici care fac dezvoltarea mai ușoară și mai rapidă.

Angular a parcurs un drum lung în lumea dezvoltării web și a aplicaţiilor de la începuturile sale în 2010. Dezvoltatorii își valorifică continuu întregul potenţial pentru a rămâne în fruntea concurenţei de pe piaţă, iar Angular se bucură de o popularitate extraordinară în întreaga lume.

De-a lungul anilor, am văzut și o parte echitabilă de actualizări și îmbunătăţiri pentru Angular. A început cu aproximativ zeci sau sute de site-uri web, iar astăzi alimentează 363.336 de site-uri web, iar în viitor, așteptările sunt mult mai mari. Odată cu popularitatea, preţurile dezvoltării unui website/aplicaţii cu Angular, vor crește considerabil. Deja multe corporaţii oferă preţuri imense care ajung chiar și pană la €400/oră.

De exemplu, Google Maps, Facebook și Uber sunt exemple de aplicaţii Real-Time-Application create cu Angular; aplicaţiile Amazon, Alibaba și eBay sunt alimentate de Angular; The Guardian, Forbes și Reuters au folosit Angular pentru a crea aplicaţii cu conţinut dinamic; Nike, Ford și McDonald’s sunt toate cunoscute pentru dezvoltarea aplicaţiilor lor de întreprindere cu Angular.

Dacă doriţi să vă schimbaţi site-ul, să vă dezvoltaţi un site web sau o aplicaţie web, este momentul potrivit, iar Angular este o alegere excelentă pentru orice tip de proiect care trebuie dezvoltat rapid și eficient. Este perfect pentru crearea de aplicaţii de înaltă performanţă și scalabile, are multe caracteristici care îl fac ideal pentru aplicaţii de afaceri.

În concluzie... dacă doriţi să vă dezvoltaţi afacerea în mediul online la un preţ rentabil, angajaţi o echipă în locul unui singur angajat, chiar și cu mai puţine investiţii. Indiferent dacă sunteţi abia la început sau vă aflaţi deja într-o afacere la un nivel înalt și durabil, a fi la zi cu tehnologia si acoperirea cat mai mare a audienţei în mediul online ar trebui să fie o prioritate constantă.

Scroll to Top